Ely's World

BUN VENIT! - ELY'S WORLD

De toate pentru toti


  Regulamentul

  Distribuiţi
  avatar
  Ely
  Admin

  Numarul mesajelor : 757
  Puncte : 953
  Data de inscriere : 10/06/2009
  Varsta : 40
  Localizare : Prin preajma

  Regulamentul

  Mesaj Scris de Ely la data de Mier Iun 10, 2009 5:00 am

  Regulament de ordine interioara

  1. Administratorii şi Moderatorii Forumului http://eliss.forumer.ro isi rezerva dreptul de a îndepărta sau a modifica orice material deranjant cât mai repede posibil. Din acest motiv trebuie să ştiţi că toate mesajele exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (excepţie făcând mesajele scrise chiar de către ei) şi de aceea ei nu pot fi făcuţi responsabili.

  2. Daca vi se atrage atentia asupra unui lucru de catre un admin sau moderator, nu o luati ca pe un afront direct, ei au cele mai bune intentii de a va ajuta, tragandu-va de maneca atunci cand gresiti.

  3. Nu se admit injuraturile, certurile, atacurile la persoana, aprecierile xenofobe, antisemite sau rasiste etc. Acestea nu isi au locul aici. Abaterile repetate vor avea drept consecinţă banarea. In caz ca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana, combateti mesajul cu argumente, pe forum, nu atacati persoana in cauza. Tineti minte ca acuzatiile cele mai puternice se scriu in mod diplomatic.

  4. Exprimarea in scris este, prin definitie, mult mai elaborata si mai pretentioasa decit exprimarea orala. Prin urmare, va rugam sa nu considerati forumul egal cu o discutie la o bere rece, sau o cearta in spatele blocului. Participarea aici este vazuta de intreaga lume, mii de oameni va pot aplauda corectitudinea sau pot rade de prostia sau analfabetismul declaratiilor.

  5. Tineti minte in orice moment ca acest forum nu va apartine, moderatorii si administratorii sunt gazdele. Nu faceti ce nu v-ar placea sa va faca altii la voi acasa. Respectati orientarea si nivelul impus de gazde.

  6. Prezenta dumneavoastra aici nu este un drept, ci un privilegiu care poate fi revocat in orice moment si fara nici o explicatie. Vom aplica toate masurile necesare, in opinia noastra, pentru a pastra discutiile pe acest forum pe un ton prietenesc si informativ, astfel incat toata lumea sa castige prin vizitarea lui.

  7. De aceea va rugam sa mentineti posturile d-voastra la subiect. Nu deviati pe marginea subiectului in threadul deschis de o alta persoana. Daca aveti de spus ceva despre alt subiect, va rugam sa deschideti un thread la sectiunea corespunzatoare.

  8. Spam-ul nu va fi tolerat sub nici o forma. Daca aveti ceva concret de spus (la subiect), sunteti bineveniti.

  9. Moderatorii si Administratorii vor solutiona neintelegerile aparute, si pot fi contactati oricand prin PM (private message) in caz ca este nevoie, dar ei vor avea de spus ultimul cuvant dupa discutii.

  10. Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum (şi firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunţată). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, Administratorul şi Moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, Administratorului şi Moderatorilor care nu pot fi facuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

  11. Odata ce ati postat pe forumul nostru se presupune automat ca va angajati sa respectati acest regulament asumandu-va responsabilitatea pentru fiecare afirmatie. In caz contrar nu exista decat doua solutii: renuntarea dumneavoastra de a mai participa la discutii de buna voie, sau interzicerea fortata a accesului prin banare.

  12. Nu ne intereseaza sau afecteaza faptul ca dumneavoastra ati observat ca pe un alt forum sunt reguli mai pe placul vostru, postarea pe acest forum are propriile sale reguli. Daca va plac mai mult regulile altor forumuri, va rugam sa postati pe acelea.

  Nota: Acest Regulament prinvind utilizarea Forumului http://eliss.forumer.ro poate fi schimbat oricand. Orice schimbare survenita va fi anuntata. Schimbarile acestui regulament se fac numai de catre Adminul forumului http://eliss.forumer.ro. Toti utilizatorii inregistrati de pe acest forum trebuie sa cunoasca acest regulament. Necunoasterea si nerespectarea acestui Regulament atrage dupa sine raspunderea fiecarui utilizator.

   Acum este: Sam Oct 20, 2018 10:35 pm